Learntalk За на работа
Додадете вашиот членовите да Learntalk сметка на вашата компанија, избираат нивните студија патека и да се следи нивниот напредок за максимална рентабилност.

Подобрување на вашата организација англиски јазик Сега
Нашите студенти се од некои од најпрепознатливите брендови
Како работи
Додадете вашиот членови како и студентите
Лесно да додаваат членовите сакате да го запишете за часови по англиски јазик во Learntalk.
Изберете број на часови
Изберете колку група или индивидуални часови ќе се запишат за вашите ученици.
Изберете од повеќето релевантни материјали
Можете да изберете идеална материјали за вас, или нека ни да дознаете преку проценка на проверка ниво.
Пратете на учење на вашата компанија
Секогаш имаат брз преглед за тоа како учениците напредуваат на англиски јазик.
корпоративни решенија
Solution 1 361f57c1131c80138447c8c0ba196ac1e69e570d18469affe9ad17e3c29f3727
индивидуализира Setup
Ние нудиме опции да изберете помеѓу група или приватни часови, временски рокови, лекција теми, се разбира прогресија, проценки, и платформи на кои ние ги нудиме часови (т.е. телефон, Skype или зум); Сите да одговара на вашите членови убаво во платформата Learntalk.
Проценките
Дизајниран за скрининг кандидати, приеми, времена евалуација и сертификација, Нашата CEFR проверка на нивото на тестови за мерење на флуентност, граматичка точност, изговор и целокупната разбирање во детали.

Ние исто така да прилагодите проценки за да се фокусираат на вашите специфични барања.
Solution 2 a772a847e2d91c336aaf47f19d8a0fea3ef173f75ff394fafee50a026cfcd83d