Learntalk For Business
Shto anëtarët tuaj në llogarinë e kompanisë suaj Learntalk, zgjedhin rrugën e tyre të studimit dhe të monitorojnë progresin e tyre për Roi maksimale.

Përmirësimi i organizatës suaj English Now
studentët tanë janë nga disa prej markave më të njohura
Si punon
Shto anëtarët tuaj si studentë
Thjesht shtoni anëtarët që ju doni të regjistrohen për mësimet anglisht në Learntalk.
Zgjidhni numrin e mësimeve
Zgjidhni se si shumë grup apo mësime individuale që do të regjistrohen për nxënësit tuaj.
Marr nga materialet më të rëndësishme
Ju mund të zgjidhni materiale ideale për ju, ose le të gjeni nëpërmjet një vlerësimi të nivelit kontroll.
Mbani gjurmët e të mësuarit të kompanisë suaj
Gjithmonë kanë një pasqyrë të shpejtë se si nxënësit tuaj janë duke përparuar në anglisht.
Zgjidhje e korporatave
Solution 1 361f57c1131c80138447c8c0ba196ac1e69e570d18469affe9ad17e3c29f3727
Setup customizable
Ne ofrojmë mundësi për të zgjedhur në mes të grupit apo private klasa, oraret, temat mësimore, kurs progresion, vlerësimet, si dhe platforma mbi të cilën ne të japë mësime (dmth telefon, Skype ose zoom); Të gjitha të përshtaten anëtarët tuaj bukur në platformën Learntalk.
vlerësimet
Designed për aplikantët shqyrtimit, pranimet, vlerësime të përkohshme dhe certifikimin, CEFR Our teste niveli kontrolloni matjen rrjedhshmëri, saktësinë gramatikore, shqiptim dhe të kuptuarit e përgjithshëm në detaje.

Ne gjithashtu mund të rregulloje vlerësime të përqëndrohet në kërkesat tuaja specifike.
Solution 2 a772a847e2d91c336aaf47f19d8a0fea3ef173f75ff394fafee50a026cfcd83d